• Részletek
  • Vélemények (0)

-egyszerűen összeállítható
-erős, vászon anyag
-tárolózsebekkel

Indián sátrunk igazi kuckót biztosít a kicsiknek. Lehet egy saját kis birodalmuk, csak a képzeletük szabhat határt a játéknak. A lakásban, gyerekszobában is remekül mutat, de akár a kertben is felállíthatod, sőt a strandon is, ahol nem csak játszósátorként funkcionál, de védi a kicsiket a napfénytől.

Egyik oldalán található egy kis ablak, alatta pedig 2 nagy tárolózseb, amibe játékokat, kiegészítőket pakolhatnak a gyerekek.

Emlékszel, amikor a tesóddal vagy a barátaiddal bunkert építettetek a szobádban vagy a nappaliban? Összeszedtétek az összes plédet, széket a házban, még a karácsonyi égők is előkerültek néhanapján és kezdődhetett a móka. Belépés, persze csak engedéllyel! Úgy gondoltuk, ezek az emlékek az egyik legkedvesebbek a régi időkből, így szeretnénk ezt is nyújtani vásárlóinknak és gyerekeiknek. Már nem kell, hogy felkutassák a rongyokat, takarókat és a székeket sem kell elmozdítani a helyéről, a sátor percek alatt felállítható és már mehet is a játék. Egyszerű, de mégis az egyik legnagyszerűbb ajándék, amivel meglepheted gyermeked: biztos lehetsz benne, hogy nem unja meg pár nap alatt. Egy szuper kis saját bunker örök kedvenc lesz.3 éves kortól ajánlott.

3 színből választhatsz:

-fehér

-kék

-rózsaszínA termék mérete:

-szélessége: kb.150 cm

-magassága: kb.155 cm

-mélysége: kb 130 cmA csomag tartalma:

-4 db fa rúd

-1 db sátorvászonA csomag súlya: 2,7 kg

A csomag mérete: 93,5x16x10 cm

Egyik sem

TÖBB

Ma hozzáadva